It is a blog with random stuff: Reviews, Information for events, beauty stuff, music, movies, books

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Huge Avon Haul

Για αρχή αν θέλετε βάλτε να παίζει και αυτό το τραγούδι από τη αγαπημένη μου τραγουδίστρια Loreen! 
Τη Δευτέρα το πρωί, γεμάτη ανυπομονησία περίμενα τον "κύριο avon" να μου φέρει την παραγγελία μου από την avon! Είχα να κάνω παραγγελία πολύ καιρό γιατί όλο κάτι μου συνέβαινε και εννοείται είναι και η εξεταστική ένας λόγος που δεν είχα χρόνο να το σκέφτομαι και πολύ! Έτσι με το που βρήκα ευκαιρία έκανα μία τεράστια παραγγελία για μένα με πράγματα που ήθελα καιρό να πάρω!

Οπότε ξεκινάω να σας αναλύω τι πήρα:

1) Χείλη:



  • Η avon από την καμπάνια 11 ξεκινάει να κυκλοφορεί μία καινούρια σειρά κραγιόν, την perfect kiss! Σαν αντιπρόσωπος της avon μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτά τα κραγιόν πιο νωρίς. Οπότε επέλεξα 2 για αρχή. Το kiss me pink, και το peach peck. To kiss me pink είναι ένα υπέροχο ροζ με ελάχιστο glimmer μέσα ενώ το δεύτερο είναι ένα nude θα έλεγα χρώμα που όμως σπάει λίγο με ελάχιστο glimmer. (Στις φωτογραφίες κανένα από τα 2 δεν φαίνεται έτσι όπως είναι δυστυχώς). 
  • Πήρα επίσης ένα μολύβι χειλιών από την colortrend στην απόχρωση ready to go που είναι ένα έντονο ματ κόκκινο και θα με βολέψει πολύ καθώς είναι αρκετά ενυδατικό. 
  • Τέλος, πήρα ένα λιπ μπάλμ από τη σειρά avon care με SPF 15 και βιταμίνη Ε που με εντυπωσίασε το πόσο καλή δουλειά κάνει.

2) Μάτια:


  • Μετά από πολύ καιρό πήρα επιτέλους αυτό το eyeliner από την supershock που είναι στο βαζάκι. Βγάζει λίγο glimmer το οπόιο μαρέσει πάρα πολύ στα μάτια.
  • Επίσης, πήρα το eyeliner σε μολύβι στην απόχρωση Flash που είναι ένα πολύ πολύ ανοιχτό ροζ και είναι πανέμορφο στις εσωτερικές γωνίες αντί για λευκό! Τα μολυβάκια από την συγκεκριμένη σειρά είναι ΤΕΛΕΙΑ, απίστευτα μαλακά και με έντονη απόδοση. 




3) Πρόσωπο:

  • Η νέα ΒΒ cream της avon στην απόχρωση shell. Την φόρεσα 1 φορά μέχρι τώρα οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως ήταν αρκετά ενυδατική και το SPF 15 που έχει μ αρέσει πολύ.
  • Κρέμα ημέρας solutions complete balance SPF 15. Ήθελα να πάρω μία καινούρια ενυδατική κρέμα ημέρας γιατί αυτή που χρησιμοποιούσα μου τελείωσα και ήθελα και με Δ.Π. οπότε είπα να δοκιμάσω αυτή και μέχρι τώρα τη θεωρώ άψογη.
  • Κρέμα hydra radiance protecting liposome treatment. Είναι μία κρέμα που προσφέρει προστασία από εξωτερικούς παράγοντες στο πρόσωπο. 


4) Νύχια:

  • Mosaic effects black: Top coat που το βάζεις πάνω από το βερνίκι και σπάει και κάνει ένα πολύ ωραίο εφέ. Το είχε πάρει μία φίλη μου και μου άρεσε απίστευτα οπότε το πήρα και εγώ.
  • Quick dry nail spray: Υποτίθεται ότι είναι ένα σπρέι το οποίο βοηθάει να στεγνώσει το βερνίκι. Δεν ξέρω αν δουλεύει, θα δείξει.
  • Ιnspire: Αυτό το τέλειο τέλειο κιτρινομουσταρδί που το ερωτεύτηκα θέλω πολύ να το βάλω την άνοιξη.
  • Peeling and brittleness solver: Ουσιαστικά είναι μία βάση για κάτω από το βερνίκι.


5) Μαλλιά:


  • Frizz Control: Σαμπουάν και μαλακτικό κατά του φριζαρίσματος. Καθώς έχω σγουρό μαλλί το φριζάρισμα είναι ένα χρόνιο θέμα οπότε είπα να το δοκιμάσω. Ήδη λούστηκα μια φορά με αυτά και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Μαλακό μαλλί και η μπούκλα έβγαινε πεντακάθαρη.
  • 2-in-1 Shampoo & Conditioner, Naturals Herbal: Μυρίζει μούρο και τριφύλλι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα ανυπομωνώ! Η συσκευασία είναι τεράστια 700ml!

Αυτά ήταν που ψώνισα. Να σας πω πως σχεδόν όλα τα προιόντα είναι από καταλόγους για τους αντιπροσώπους. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post!

Φιλάκια πολλά :)

6 σχόλια:

  1. πω πω πραγματααα χαχα πολυ ωραια ολα και πολυ ωραιο και το τραγουδι, δεν το ηξερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι κ εγώ ενθουσιάστικα!
      Καλά το τραγούδι είναι κορυφή, ψάξε και άλλα από την loreen <3

      Διαγραφή
  2. Τη bbcream θέλω κι εγώ να τη δοκιμάσω...Μπορείς να μας γράψεις review να μας πεις αν είναι καλή;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως :) Θα το κάνω μόλις σχηματίσω λίγο πιο ολοκληρωμένη άποψη :)

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει κανονικά σε κατάλογο η bb για να την αγοράσω! Μέχρι τότε περιμένουμε τις δικές σου εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι σίγουρα θα κάνω μέσα στις επόμενες μέρες ένα review :)

      Διαγραφή