It is a blog with random stuff: Reviews, Information for events, beauty stuff, music, movies, books

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τα απαραίτητα για μία εξεταστική!


Όπως και πολλοί/ές από εσάς, έτσι και εγώ βρίσκομαι σε περίοδο εξεταστικής! Αυτό σημαίνει διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα... α! και διάβασμα. Για μένα η φετινή εξεταστική ήταν μία από τις χειρότερες γιατί είχα 8 παλούκια για μαθήματα και γενικά δεν την πολυπάλευα τις 4 εβδομάδες (μιλάω λες και έχει τελειώσει ενώ έχω άλλη μία εβδομάδα! ο πεινασμένος...).
Πάντως σε κάθε εξεταστική υπάρχουν κάποια essentials, που πρέπει να υπάρχουν στο φοιτητικό σπίτι τουλάχιστον στο δικό μου- για να ανταποκριθείς σωστά ρε παιδί μου. Πρέπει να τονίσω ότι αυτά που θα αναφέρω είναι μόνο για την χειμερινή εξεταστική γιατί η καλοκαιρινή ή η εαρινή όπως θες πες την, είναι ένα άλλο θέμα πολύ πιο ζόρικο! Οπότε ξεκινάω:


No1:  Jacobs Flavours (συγκεκριμένα το φουντούκι)
Στην εξεταστική γενικά ΔΕΝ κοιμάμαι και πολύ! Ξυπνάω πουρνό πουρνό για να έχω όλο το χρόνο μπροστά μου, οπότε καφές=must!

Νο 2: Τσάι (όλες οι γεύσεις lipton αλλά και βουνού)



Επίσης, στην εξεταστική κοιμάμαι και αργά το βράδυ! Και εντάξει το παρατραβάω με τον καφέ το ξέρω, αλλά στις 3 το πρωί το τσαγάκι σου το θέλεις ρε αδερφέ.

Νο 3: Οτιδήποτε σε μπισκότο ( Πτι-μπερ για μένα)

Η αλήθεια είναι μία: όταν διαβάζεις, πεινάς! Και δεν έχεις χρόνο να φτιάχνεις συνέχεια τοστ ή τοστ ή τοστ!

Νο 4 : Νερό - πολύ νερό - πάρα πολύ νερό



No 5: Πορτοκάλια

Και θα μου πεις εδώ δεν έχεις χρόνο να κάνεις τοστ, θα στίψεις φυσικό χυμό? Και θα σου πω "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" (είπα και την παροιμία μου). Κάθε Δευτέρα πάω λαική, παίρνω 500 πορτοκάλια και κάθε βράδυ στίβω χυμό για την επόμενη μέρα (μια κανάτα μου φτάνει!). Πως με βρίσκεις?!

Νο 6: Κρέμα χεριών

Καλά ναι! Δεν χρησιμοποιώ την κρέμα χεριών μόνο για την εξεταστική, αλλά εντάξει τυχαίνει να είναι και χειμώνας και χρειάζομαι λίγη κρεμούλα. Η συγκεκριμένη είναι της avon και με έχει αφήσει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη. Μπράβο avon :)                                                                    


Νο 7: Αφροντούζ με έντονο άρωμα

Γενικά ένα ωραίο shower gel σου φτιάχνει την διάθεση και όταν διαβάζεις σε χαλαρώνει πολύ ένα μπάνιο! Για μένα είναι must τα naturals shower gels της avon(πάλι!) και φυσικά οι αντίστοιχες κρέμες σώματος! Μην ξεχνάμε την περιποίηση σώματος λόγω εξεταστικής!

Νο 8 και τέλος: Kiss fm 92.9

Είμαι από τους ανθρώπους που τους βολεύει να ακούνε μουσική την ώρα που διαβάζουν. Και εντάξει kiss fm είναι must! Παίζει το χορευτικό κομμάτι όταν πρέπει και τα ήρεμα όταν πρέπει! Μα λες και με παρακολουθουν. Να τώρα παίζει το: Wildest moments! 

Νομίζω τελειώσαμε! Για μένα αυτά είναι απαραίτητα. Δεν μπορώ να περάσω εξεταστική χωρίς αυτά! Ελπίζω να σας άρεσε το post! Και συνεχίζουμε δυναμικά!

Φιλάκια πολλά :)

8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post! :D Είμαι στην ίδια φάση-εξεταστική- και συμφωνώ σε όλα!Εκτός από τον καφέ,εγώ είμαι του τσαγιού μόνο..:)

    [Χαζή ερώτηση:δε βρίσκω πουθενά το εικονίδιο για να ακολουθώ το blog σου μέσω gfc..Που στο καλό είναι;Hahaha!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εγώ δυστυχώς με τον καφέ έχω δεθεί :Ρ Θα σου έλεγα που είναι αλλά δεν κατάλαβα τι είναι το gfc... (νιώθω χαζή! χαχαχα)

      Διαγραφή
    2. Google Friend Connect!Αυτό που σου επιτρέπει να γίνεις μέλος σε κάποιο blog,όπως έγινες εσύ σε μένα!Σιγά,κι εγώ ακόμη ούτε τα μισά δεν έχω μάθει,μην αγχώνεσαι..Απλά να έχεις τους "followers" ορατούς για να μπορούμε να γινόμαστε μέλη! :)

      Διαγραφή
    3. Νομίζω το έβαλα! Για δες πάνω δεξιά :) Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το καταλάβαινα ποτέ...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα!Σ'ευχαριστώ που πέρασες! :) Καλή επιτυχία, σε καταλαβαίνω απόλυτα!2 χρόνια πέρασαν από την τελευταία μου εξεταστική αλλά μου φαίνονται αιώνας!! Με το Wildest Moments έχω κολλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες,το έχω και στο κινητό μου και το έχουν βαρεθεί οι συνάδελφοί μου!
    Δεν έχεις βάλει το gadget για να γίνουμε μέλη-αναγνώστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ ευχαριστώ :)
      Ακόμα δεν έχει μπει? Νόμιζα είχε μπει! Θα το ξανακοιτάξω

      Διαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ που επισκέφθηκες και το δικό μου blog ,όσο για την ανάρτηση αγαπώ απλά τον γαλλικό με φουντούκι !!! Είναι έρωτας ! Καλή εξεταστική να έχουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλωσόρισες Αριάδνη και ευχαριστώ για το σχόλιο.
    Τι μου θύμισες τώρα εξεταστική και να μυρίζει όλο το σπίτι(και η γειτονιά) καφέ φουντούκι...χαχα ωραίες εποχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή